Kilpailunjärjestäjän tunnistautuminen Stripelle

Miten tunnistaudun kilpailun ja/tai valmennuksen järjestäjänä maksupalveluntarjoaja Stripelle

Toukokuusta 2020 alkaen käytämme Stripeä KIPAn maksupalvelun tuottajana. Stripe on yksi maailman johtavista verkkomaksujen tarjoajista. Stripe tarjoaa kaikki tarpeelliset ominaisuudet sekä noudattaa kansallisia sekä EU:n verkkopalvelusäännöksiä, mukaan lukien Tunnista asiakas -periaatteet.

Jotta voit aloittaa maksujen käytön, sinun ja seurasi tai yrityksesi on tunnistauduttava Stripessä. Tunnistautuvan henkilön tulee olla myös seuran tai yrityksen laillinen edustaja.

Tarkista ensin, että seurasi tai yrityksesi IBAN tilinumero on syötetty järjestelmään ja että järjestelmässä on oikea tilinumero. Katso lisätietoja XXXXX.

Tilamerkki osoittaa vahvistusprosessin vaiheen. Alussa tila on: "Ei käytössä".

Klikkaa "Ota maksut käyttöön" -painiketta aloittaaksesi tunnistautumisen.

Lue vastuuvapauslauseke ja jatka Stripe-tunnistautumispalveluun. Kun klikkaat "Ota maksut käyttöön" -painiketta, sinut ohjataan Stripen- www sivuille tunnistautumaan.

Sinun (nimenkirjoitus oikeudellisen/ten) tulee lähettää kopio henkilöllisyystodistuksestasi tai passista sekä joitakin muita asiakirjoja. Jos tarvitset aikaa asiakirjojen valmisteluun, paina "Tallenna myöhempää käyttöä varten" - näin voit jatkaa prosessia myöhemmin KIPAN järjestäjäprofiilistasi. Tässä esimerkki kuvakaappaukset tunnistautumisprosessista. Tunnistautuminen on kokonaan suomenkielinen.

Vaaditut asiakirjat riippuvat hieman siitä onko tunnistautuja yritys vai yksityinen ja mitä asiakirjoja sinne on jo toimitettu ja mistä julkisista rekistereistä toimija löytyy. Toistaiseksi yleimsimmin vaaditut asiakirjat ovat kuva/scan passista tai henkilötodistuksesta (molemmin puolin), lisäksi joku lasku tai tiliote, jossa on näkyvissä niin nimesi kuin osoitteesi.

Seuraa tilamerkintää järjestäjäprofiilissasi. Miläli kenttä muuttuu muotoon "Lisävaatimuksia  tiedoille", Stripe tarvitsee lisä informaatiota. 

Kun viet kursorin "Lisävaatimuksia Tiedoille" - kentän päälle näet listan puuttuvista dokumneteitä / tiedoista.

Kun kaikki tarvittavat tiedot ja asiakirjat on toimitettu, tila muuttuu tilaksi "Tarkistuksessa maksupalvelun tarjoajalla".

Vielä et pääse käyttämään Stripen palveluja. Asiakirjojen tarkistaminen ja todentaminen suoritetaan 1-2 työpäivän kuluessa.

Kun Stripe on hyväksynyt tunnistautumisesi, maksujen tilaksi tulee "Aktiivinen" ja voit aloittaa maksujen käytön kilpailuissasi tai valmennuksissasi.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us