Swea payments

Hei,

saat tämän viestin Suomen Ratsastajainliiton jäsenyhteisönä. Svea Payments Oy (entinen Maksuturva Group Oy) tarjoaa maksupalvelun Ratsastajainliiton KIPA-järjestelmään. Olemme lähettäneet jäsenyhteisöille 25.2. tiedotteen koskien tärkeitä muutoksia KIPA:n maksupalvelun toimintamallissa. Voit lukea liitteen alta.

Tiedotteessa ilmoitettu määräpäivä toimintamallin muutoksen edellyttämien sopimus- ja asiakastietodokumenttien toimittamiselle on umpeutunut, emmekä ole saaneet teiltä vaadittavia dokumentteja tai niissä on ollut puutteita.

Jotta palvelua voidaan väliaikaisesti jatkaa, otamme tiistaina 17.3. käyttöön toiminnallisuuden, jonka myötä osallistumismaksujen tilityksiä tehdään ainoastaan jäsenyhteisöille, jotka ovat toimittaneet vaaditut sopimus- ja asiakastietodokumentit Svealle hyväksytysti. Osallistumismaksujen tilitykset jäsenyhteisöille aktivoidaan, kun tarvittavat dokumentit on toimitettu.

Mikäli ette ole saaneet Svea Payments Oy:ltä tiedotetta tai sopimus- ja asiakastietodokumentteja, tai teillä on muuta kysyttävää niin pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme info.payments@svea.fi.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us