Kilpailun/kilpailukutsun tilat

Luonnos               Näkyy vain kirjautuneille kilpailunjärjestäjille. Kilpailuluonnos, varsinaista kutsusisältöä ei vaadita. Pvm, taso ja laji riittää.
Ehdotettu           Näkyy vain kirjautuneille kilpailunjärjestäjille. Kilpailupäiviä on ehdotettu kalenteriin lisättäväksi (alue & kansallinen), jossa kutsua ei itse voi hyväksyä.
Julkaistu Näkyy kaikille Kilpailupäivä julkaistu alue- ja kansallisten kilpailujen osalta – tämän on tehnyt joko aluejaosto tai ko. lajin komitea.
Hylätty Näkyy vain kirjautuneille käyttäjille. Kilpailupäivä hylätty - ja kansallisten kilpailujen osalta - tämän on tehnyt, joko aluejaosto tai ko. lajin komitea.
Kilpailukutsua ehdotettu Näkyy kaikille Kilpailukutsua on ehdotettu hyväksyttäväksi sen kulloinkin hyväksyvälle taholle.
Kilpailukutsu hylätty Näkyy vain kirjautuneille käyttäjille. Kilpailukutsu on hylätty hyväksyjän toimesta. Aluekutsujen osalta hyväksynnän tekee ko. alueen kilpailukutsujen hyväksyjä ja kansallisten kutsujen osalta kunkin lajin kansallisten kutsujen hyväksyjä hyväksyy kutsun.
Ilmoittautuminen käynnissä Näkyy kaikille Kilpailukutsu on hyväksytty ja avattu ilmoittautumisille.
Ilmoittautuminen päättynyt Näkyy kaikille Kilpailun ilmoittautumisaika on päättynyt
Live Näkyy kaikille Kilpailut ovat käynnissä
Tapahtuma on päättynyt Näkyy kaikille Kilpailut ovat päättyneet, mutta kaikki tulokset eivät ole vielä julkaistu
Tulokset on julkaistu Näkyy kaikille Kaikki tulokset on julkaistu
Tapahtuma on suljettu Näkyy kaikille Tulokset on julkaistu ja kaikki maksut on käsitelty loppuun asti.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us